torsdag 25. september 2008

Ingen fransk åpning for Vara for vara styremedlem Kongsgården,Torsteinsen




"C6 respecte les codes incontournables de son segment : élégance, raffinement, standing, en les associant aux valeurs essentielles de la Marque, issues de son histoire, mais en permanente évolution.Celles-ci s’expriment à travers le style et la recherche du bien-être, notamment par une technologie d’avant-garde et des motorisations privilégiant l’agrément à la puissance."





Ja, slik fremstiller Citroen sitt nye flaggskip på sine hjemmesider.


Med dette i korttidsminne dro Vara for vara styremedlem Kongsgården Torsteinsen, for å prøve det nye flaggskipet til Citroen; Citroen C6. Torsteinsen hadde valgt seg ut dieselmodellen på 2,7 liter.





Torsteinsen har vært nyskjerrig på Citroen helt siden barndommen, da bildene av Charles de Gaulle flimret over skjermen, i den karrige hytta i den lille bygda Busnes.

Forventningene var høye da han stod på trappa til Citroen for å prøve dette tekniske sjarmtrollet.


Torsteinsen ble heller ikke skuffet da han inspisererte bilen, før han skulle ut å kjøre.


Fantastisk design, kreative og finurlige praktisk/tekniske løsninger og en følelse av eksklusivitet, fikk den ellers så nøkterne Busnesingen til å fyre seg litt ekstra opp, denne nesten sommerlige dagen, i september.


Det kan nevnes; head-up display, elektronisk justering av førersete i fra midtarmlenet i baksetet og dører uten ramme.




Torsteinsen skulle imidlertid bli skuffet da bilen skulle ut på kjøretur. Han var ikke imponert over hverken motor eller kjøreegenskaper. På tross av sine 208 hestekrefter og 440 newtonmeter var det et skuffende drag i bilen. Og ikke ulikt Jeremy Clarckson http://www.youtube.com/watch?v=qABX5uZ7UgY, var han heller ikke fornøyd med hvordan bilen oppførte seg på veien.


Citroen har nok et -neisvar i vente fra Vara for vara styremedlem Kongsgården,Torsteinsen.




Som han sa: "Det var som å spise Coq Au Vin på øyafestivalen..."








Ingen kommentarer: